Pravidlá a ich rešpekt stoja na ceste k môjmu úspechu pri predaji nehnuteľnosti na realitnom trhu za tú najvyššiu cenu

       12. marec 2017 - dva dni pred mojimi narodeninami. V Barcelone je príjemných hádam aj 20 stupňov. Deň kedy sa beží maratón. Deň o niečo iný ako predošlé. Ešte pred pár dňami som oplýval radosťou na tento moment a dnes akoby sa ma zmocňovala tréma? Dobehnem? Vydržím? Prídem včas? Čo bude po štarte? Čo bude keď príde prvá kríza? Ako to bude na takom 10-tom kilometri? Čo magický 33. kilometer?

 

     Kde je tá radosť? Veď som sa na to toľko tešil?

 

     Nastal pocit zodpovednosti - Deň pravdy. Kedy sa má potvrdiť, že tá všetka príprava predtým stála za to! Alebo to celé bola len náhoda a buď to výjde alebo nie?

 

 

     Je odštartované! Predo mnou sú tisícky bežcov. Ja sám mám číslo 14913. Hodinky na rukách ukazujú zrýchlený tep. Telo schytáva prvé metre reality. V hlave víria všelijaké, nepoukladané myšlienky. Chápem, že to, čo sa deje, je to, na čo som sa pripravoval a buď sa vschopím a skoncentrujem alebo sa veľmi rýchlo môže stať, že ma telo prestane počúvať a odpískam to.

 

     Som hodený do vody. Plávem sám za seba a predo mnou a chválabohu aj za mnou je množstvo bežcov.

 

     Pomaly sa dostávam do rytmu a spomínam si na všetky tie poučky a pravidlá, čo mám a kedy robiť, aby som to zvládol.

 

     Myšlienkami sa sústreďujem na seba. Dostávam sa do pohody. Hodinky ukazujú, že pulz pomaly klesá, telo sa rozohrialo. Začínam si to užívať. Pozorujem bežcov okolo, vychutnávam si krásu prostredia. Atmosféra a povzbudzovanie okolostojacich je dychberúca!

 

     Pomaly prestávam vnímať pohyb, okolie a myšlienkami som vo svojich obrazoch, plánoch. Zrazu je všetko ako má byť a ja si vychutnávam jedinečnosť chvíle. Myšlienky a plány sa predo mnou rozvíjajú ako koberec a ja sa s nimi pohrávam, mením, upravujem, plánujem, manažujem.

 

     Všetko je zrazu také ľahké, rutinné, veci idú ako majú. Presne podľa plánu, presne pravidiel. Všetko je tak ako má byť. Nič nie je náhodné. Všetko má svoj rytmus, svoj jasný poriadok. Keď príde to, potom urobím toto. Keď zas ono, dám si toto. Je to ako puzzle, ako skladačka. Keď idem podľa pravidiel, je čas sa venovať kráse chvíle, ceste, po ktorej idem. Cítim, vo vnútri som hrdý na to, že by sa to dalo nazvať aj slovkom - “PROFI”. … a až sa trocha preľaknem, aby to neznelo tak bohorovne - ja, pouličný bežecký amatér 😅.

     Ale je to tak! Dá sa to! Keď to viete, ide to akoby samo …

 

     Ako keď pozeráte na slávneho gitaristu alebo klavíristu, čo hrá sólo. Ako keď pozorujete slávneho speváka, čo spieva. Majstra sushi, slávneho šéfkuchára. Pozorujete ho a ohromuje Vás tá dokonalosť v jeho majstrovstve. Dojíma Vás to a máte pred tým rešpekt. Je Vám nad slnko jasné, že o náhode z jeho strany, nemôže byť ani reč … že všetka tá dokonalosť, čo z neho vychádza je precízna znalosť pravidiel, prepojená s hlbokým citom pre krásu.

 

     Má fortieľ, vie ako na to, teší sa zo svojho výkonu, užíva si, každý jeden moment, každú jednu chvíľu. Dáva zo seba všetko, rozdáva sa svojmu publiku. Dáva a zároveň prijíma od neho tú životodarnú energiu. Publikum je nadšené, zažíva neopakovateľné momenty. Neľutuje ani na chvíľu, že si kúpilo lístky a kdekoľvek pôjde, bude hovoriť o tom svojim priateľom a známym, ako fantasticky si to užili.

 

     Predaj nehnuteľnosti je, podľa mňa, o tom istom. Je o pravidlách, ich precíznom ovládaní, zmysle pre detail a prepojením toho s hlbokým citom pre krásu.

 

     Som štastný, že dnes sa môžem už sústrediť na vychutnávanie si krásy chvíle pri momentoch tohto môjho krásneho remesla akým je umenie predávať nehnuteľnosti … za tú najvyššiu cenu na trhu … pre môjho klienta. 😉✋.

 

Zaujíma Vás za akú cenu som schopný predať práve tú Vašu nehnuteľnosť?

Zanechajte na seba číslo. Rád Vám ZADARMO ohodnotím Vašu nehnuteľnosť.